Cocktailworkshop

Altijd al een Pornstar Martini, Mojito of tropische Tiki cocktail zelf willen maken? Dit is je kans! De cocktailworkshop van Tranquilo is een superleuke activiteit voor je vrijgezellenfeest, bedrijfsfeest of vriendengroep!

Één van onze ervaren cocktailshakers neemt je mee in de wereld van jiggers, shakers, strainers, dranken, likeuren, sappen & garneringen. Hij of zij leert je stap voor stap de belangrijkste kneepjes van het vak om de lekkerste cocktails te bereiden en… natuurlijk te proeven!

Tijdens de workshop word je begeleid in het maken van 3 cocktails met professionele ingrediënten en met verschillende bereidingstechnieken. Elke keer als je een cocktail klaar hebt kan je er van gaan genieten met je collega’s en/of vrienden, want plezier maken is natuurlijk het belangrijkste tijdens deze workshop! Ook worden er tijdens de workshop hapjes geserveerd.

Veel van onze cocktails kunnen ook als alcoholvrije variant worden gemaakt. Handig voor de BOB, zwangere dames of als je gewoon niet zo van alcohol houdt. Andere wensen zoals bijvoorbeeld extra hapjes, een eigen ruimte met je groep of muziek regelen we graag voor je!

Wil je na de workshop nog gezellig blijven borrelen? Dan is de workshop uit te breiden met diverse arrangementen die te vinden zijn op www.tranquilo-emmen.nl

De prijs per persoon voor de cocktailworkshop is €34,95 (incl. 21% btw). De workshop duurt ongeveer 2 uur en is te boeken vanaf 8 personen.

Cocktailworkshop

Contact

Reserveer je cocktailworkshop

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: Gesloten
Donderdag: 19:00 – 01:00
Vrijdag: 15:00 – 01:00
Zaterdag: 13:00 – 01:00
Zondag: 13:00 – 22:00